Jumat, 15 Juni 2012

Kumpulan Cerpen Full colection

Posted by Unknown 04.02, under | No comments

 A u r e l ,   T i   A m o r e !

 M a r e t   1 s t ,   2 0 0 9   b y   D u n i a - u c h i 

 A k u   m e n a t a p   l e k a t - l e k a t   f o t o   g a d i s   b e r l e s u n g   p i p i t ,   A u r e l .   M a t a k u   s e a k a n   t a k   b i s a   l e p a s   m e m a n d a n g i n y a .   S a m a   s e p e r t i   o t a k k u   y a n g   t a k   p e r n a h   b i s a   m e n g h a p u s   m e m o r i   t e n t a n g n y a .   S a m a   s e p e r t i   h a t i k u   y a n g   t a k   p e r n a h   b i s a   b e r h e n t i   m e m a n g g i l   n a m a n y a .   T i g a   t a h u n   i n i   a k u   m e n g a n g g a p   A u r e l   s e b a g a i   m a s a   l a l u   y a n g   k i n i   t a k   p e r n a h   t e r g a p a i ,   w a l a u p u n   a k u   s a n g a t   m e n g h a r a p k a n n y a .   T i g a   t a h u n   i n i   a k u   d a n   A u r e l   d i p i s a h k a n   o l e h   t e m b o k - t e m b o k   r u a n g   d a n   w a k t u   y a n g   t a k   j e l a s   b a t a s a n n y a .   T i g a   t a h u n   i n i   a k u   t a k   p e r n a h   s e k a l i p u n   m e n j e n g u k   w a j a h   p u r n a m a n y a .   H u h !   s l i d e - s l i d e   f i l m   o t a k k u   k e m b a l i   m e m u t a r   p o t o n g a n - p o t o n g a n   k i s a h   t i g a   t a h u n   l a l u .

 *   *   *

  A k u   n g g a k   s e t u j u   N d r a ,   k a m u   i k u t   b a l a p a n   i t u ,    k a t a   A u r e l   k e t u s .   A k u   m e n d e n g u s   s e b a l .   I n i   y a n g   k e t i g a   k a l i n y a   A u r e l   m e l a r a n g k u   u n t u k   i k u t   b a l a p a n   b e r s a m a   t e m a n - t e m a n k u .

  N g g a k   R e l ,   a k u   a k a n   t e t a p   i k u t   b a l a p a n   i t u !   S u d a h   d u a   k a l i   R e l ,   a k u   m e n o l a k   p e r m i n t a a n   m e r e k a   u n t u k   a d u   b a l a p   d e n g a n k u .   M e r e k a   s u d a h   s a n g a t   k e c e w a   p a d a k u .

  O h   b e g i t u ,   k a u   l e b i h   s u k a   b i l a   a k u   y a n g   k e c e w a !    N a d a   b i c a r a   A u r e l   m u l a i   m e n i n g g i .   A k u   m e n c o b a   u n t u k   s a b a r .

  B u k a n   b e g i t u   R e l ,   i n i   c u m a   b a l a p a n   b i a s a .   A k u   t a k   i n g i n   t e m a n - t e m a n k u   k e c e w a .   A k u   p u n   j u g a   t a k   i n g i n   k a u   k e c e w a   p a d a k u ,   R e l .    A k u   m e n c o b a   m e n y a k i n k a n   g a d i s   y a n g   s a n g a t   k u s a y a n g i   i n i ,   t a p i   n a m p a k n y a   A u r e l   t e t a p   p a d a   k e p u t u s a n n y a .

  A k u   n g g a k   s u k a   N d r a   k a m u   i k u t   b a l a p a n .   A k u   n g g a k   m a u   s e s u a t u   t e r j a d i   p a d a m u   N d r a .   A k u   n g g a k   m a u !    A k u   m e m a n d a n g   k i l a t   d i   m a t a   A u r e l .   A k u   t a h u   g a d i s   i t u   s a n g a t   m e n c i n t a i k u .

  A k u   a k a n   b a i k - b a i k   s a j a   R e l ,   s e k a l i   l a g i   k u k a t a k a n   p a d a m u   i n i   c u m a   b a l a p a n   b i a s a !

  N g g a k   N d r a !   A k u   n g g a k   m a u   k a m u   i k u t   b a l a p a n   i t u .    A m a r a h   A u r e l   s e m a k i n   m e n j a d i - j a d i .

  O k ,   k a l a u   b e g i t u   a k u   a k a n   i k u t   k a u   b a l a p a n   N d r a .    A k u   t e r k e j u t   d e n g a n   p e r k a t a a n   A u r e l .   S e l a m a   i n i   d i a   s a n g a t   p e n a k u t ,   b a h k a n   s a m p a i   s e k a r a n g   g a d i s   p u j a a n k u   i n i   t a k u t   m e n g e n d a r a i   s e p e d a   m o t o r   s e n d i r i .

  N g g a k   R e l ,   k a u   j a n g a n   i k u t   b a l a p a n   i t u .   A k u & &    A k u   t i d a k   m e l a n j u t k a n   k a l i m a t k u

  A k u   a p a ,   N d r a ?   K a u   t a k u t   t e r j a d i   a p a - a p a   p a d a k u ?   A k u   a k a n   t e t a p   i k u t .   A k u   a k a n   s e l a l u   b e r s a m a m u ,   N d r a .    A k u   h a n y a   b i s a   p a s r a h   d a n   m e n g i j i n k a n   A u r e l   i k u t   b a l a p a n .   A k u   y a k i n   k a m i   a k a n   b a i k - b a i k   s a j a ,   s e p e r t i   b a l a p a n   y a n g   s u d a h   k u i k u t i   s e b e l u m n y a .

 M i n g g u   p a g i .   A l a n ,   D a n u ,   R e n d y ,   d a n   b e b e r a p a   t e m a n   m e r e k a   t e l a h   s i a p   u n t u k   b e r t e m p u r   d a l a m   b a l a p a n   m o t o r   i n i .   S e b e n a r n y a   j a l a n   y a n g   k a m i   g u n a k a n   b u k a n   a r e n a   b a l a p ,   j a l a n   i n i   h a n y a   j a l a n   s e p i   y a n g   j a r a n g   d i l a l u i   k e n d a r a a n .   D i   b e l a k a n g ,   A u r e l   m e m e l u k k u   d e n g a n   s a n g a t   e r a t .   A k u   m e m e g a n g   t a n g a n n y a   u n t u k   m e n e n a n g k a n .   D i n g i n !   T a k   p e r n a h   a k u   m e r a s a k a n   t a n g a n   A u r e l   y a n g   s e d i n g i n   i n i .   S e m u a   t e l a h   b e r s i a p - s i a p   d a n   m e m a n a s i   m e s i n .

  O k ,   M a n .   1 & . 2 & . . 3 & & g o ! !

 M o t o r - m o t o r   p u n   d i p a c u   d e n g a n   k e c e p a t a n   t i n g g i .   A s a p - a s a p   m e n a r i - n a r i   b e r s a m a   b i s i n g   k e n d a r a a n   y a n g   m e m e k a k k a n   g e n d a n g   t e l i n g a .   K u r a s a k a n   A u r e l   s e m a k i n   e r a t   m e m e l u k   t u b u h k u .   K u p a c u   m o t o r   d e n g a n   k e c e p a t a n   p e n u h .   D a n   s e k a r a n g   a k u   t e l a h   b e r a d a   d i   p o s i s i   t e r d e p a n .   A k u   m e m a n g   t e r k e n a l   s e b a g a i   j a g o a n   b a l a p   d i   k a l a n g a n   t e m a n - t e m a n k u .   M e m a n g   a k u l a h   y a n g   p a l i n g   h e b a t !   M e m a n g   a k u l a h   j u a r a n y a !

  B r u k k ! ! !

 T i b a - t i b a   s e b u a h   m o b i l   m e n y e b r a n g   j a l a n .   K e c e p a t a n   y a n g   t i n g g i   m e m b u a t k u   t a k   b i s a   m e n g e r e m   a t a u p u n   m e n g h i d a r i   m o b i l   h i t a m   t e r s e b u t .   S e p e d a   m o t o r k u   o l e n g   b e r s a m a   t u b u h k u   y a n g   t e r p e l a n t i n g   j a u h .   S e m p a t   k u r a s a k a n   d a r a h   m e r e m b e s i   k e n i n g k u .   T i b a - t i b a   s e m u a   g e l a p .   A k u   t a k   s a d a r k a n   d i r i .

 E n t a h   b a g a i m a n a   t a p i   a k u   s u d a h   b e r a d a   d i   r u m a h   k e t i k a   m e m b u k a   m a t a .   I b u k u   m e n g a t a k a n   k a l a u   a k u   s u d a h   t e r b a r i n g   d i   s i n i   s e l a m a   d e l a p a n   h a r i .

  A u r e l ! !   M a n a   A u r e l ,   M a ?   D i a   b a i k - b a i k   s a j a   k a n ?    A k u   l a n g s u n g   t e r i n g a t   b e l a h a n   j i w a k u   i t u   s a a t   a k u   b a r u   s a d a r   d a r i   k o m a .

  T e n a n g l a h   N d r a ,   A u r e l   a k a n   b a i k - b a i k   s a j a .   K e l u a r g a   A u r e l   t e l a h   m e m b a w a n y a   k e   r u m a h   s a k i t   d i   J a k a r t a   u n t u k   b e r o b a t .

  A p a ,   M a !   S e p a r a h   i t u k a h   k e a d a a n   A u r e l ,   M a ?   I n i   s e m u a   k a r e n a   I n d r a ,   M a ,   h a r u s n y a   I n d r a   n g g a k   i k u t   b a l a p a n   i t u .

  T e n a n g l a h   N d r a ,   A u r e l   a k a n   b a i k - b a i k   s a j a .   S e k a r a n g   k a m u   i s t i r a h a t   s a j a ,    k a t a   M a m a   m e n e n a n g k a n k u   s a m b i l   m e r a p i k a n   s e l i m u t   d a n   m e n i n g g a l k a n k u   s e n d i r i .

 A k u   s e d i h   b u k a n   m a i n .   R a s a   b e r s a l a h   m e n g h i m p i t - h i m p i t   d a n   m e n y e s a k i k u .   A u r e l   k a u   d i   m a n a ?

mau tau kelanjutan kisah nya download disini

0 komentar:

Posting Komentar

jangan lupa komentar nya ya..!